یکی از سبزیجاتی که کمتر از اون استفاده می کنیم کلم قمریه، که شاید به علت بوی اونه که برای عده ای خوشایند نیست، اما اگه به روش خوبی پخته بشه یک غذای خوشمزه میشه. در منطقه آذربایجان غذایی به اسم برانی کلم قمری، از این سبزی طبخ میشه. ومیتونه یک شام کامل و خوشمزه باشه البته این خوراک با برانی هایی که به صورت سرد با ماست و به عنوان پیش غذا سرو میشه،فرق داره.و یک نوع آش هم با کلم قمری درست میشه که بعضی ها به اون آش هم برانی میگن.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


مواد لازم:

کلم قمری کوچک 2عدد

پیاز 1عدد

سیب زمینی 2 عدد

فلفل دلمه ای 1.2عدد

رب 1 قاشق

روغن و نمک و ادویه

طرز تهیه:

همه سبزیجات رو حبه قندی خرد کنید. کلمها را داخل یک تابه بریزید و روش یک لیوان آب بریزید و بگذارید پخته بشه.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

بعد از اینکه کلم پخته شد توی روغن تفتش بدید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



پیاز را هم در روغن سرخ کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سیب زمینی ها را هم سرخ کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

فلفل دلمه را در روغن تفت بدید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

پیاز و کلم را با فلفل دلمه مخلوط کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

رب و نمک و ادویه اضافه کنید و بعد از اینکه رب کمی تفت خود خوراک آماده است.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سیب زمینی رو میتونید با بقیه مواد مخلوط کنید یا اینکه کنار برانی بریزید.

برانی رو با ماست فراوان میل کنید.


سایت آپلود عکس رایگان , فضای رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان


نکته: در تهیه کلم قمری دقت کنید که کلمهای کوچیک و بدون رگ و ریشه رو انتخاب کنید.

سبزیجات رو با روغن کم سرخ کنید تا خوراک زیاد چرب و چیلی نشه.

در طبخ سنتی این خوراک از فلفل دلمه ای استفاده نمیشه.