شیر برنج قالبی با ژله مربا
دوستای گلم اگه دوست دارین شما هم امتحان کنید ادامه مطلب یادتون نره.
دوستای گلم اگه دوست دارین شما هم امتحان کنید ادامه مطلب یادتون نره.
کیک وارونه (Upside-down cake) به کیکهایی گفته میشه که لایه زیری اون میوه چیده میشه و وقتی بعد از پخت برگردونده میشه روی کیک میوه قرار داره.
از معروفترینشون کیک آپساید داون موز برزیلی و کیک آپساید داون آناناس آمریکاییه.
این کیک ها کیکهای خیلی خوشمزه ای هستند هم به خاطر وجود میوه و هم بخاطراینکه لایه زیری کره و شکر قهوه ای یا شکر کارامل شده ریخته میشه و در حین پخت این مواد جذب میوه میشه و طعم بی نظیری به کیک میده.
من اینجا براتون کیک وارونه هلو رو میگذارم.تا فصل هلو تموم نشده حتما یه بار امتحان کنی مطمئناً پشیمون نمیشید.
فطر عید روزه گشادن مبارک باد
ای میزبان عزیز ضیافت رمضان! ای مالک شبهای قدر و ای صاحب عید فطر! رمضان را از ما بپذیر.
اميرالمؤمنين على(عليه السلام) در يكى از اعياد فطر خطبه اى خوانده اند و در آن مؤمنان را بشارت و مبطلان را بيم داده اند:
اى بندگان خدا، كمترين چيزى كه به زنان و مردان روزه دار داده مىشود اين است كه فرشتهاى در آخرين روز ماه رمضان به آنان ندا مىدهد و مىگويد:
قیساوا رو میتونید در هر سه وعده غذا استفاده کنید.وقتی برای صبحانه خورده میشه، داخل اون تخم مرغ میشکنن و به همراه تخم مرغ پخته میشه.برای ناهار به همراه برنج سرو میشه.و برای شام هم به همراه گردوی فراوان خورده میشه.توی ماه رمضان هم به عنوان یه دسر سالم و خوشمزه میتونه توی سفره افطاریتون باشه.
با اینکه مواد ساده ای داره و درست کردنش هم خیلی آسونه ولی طعم بی نظیری داره حتما بهتون توصیه میکنم امتحان کنید.
به جرات میتونم بگم آش کشک یکی از خوشمزه ترین آش هاست.این آش خیلی پر طرفداره.و یه غذای کامله.البته خوشمزگی این آش به تازگی کشک و خوشمزگی اون بستگی داره.
تو بعضی از شهرستانهای اطراف ما یه چیزی شبیه به ماست وجود داره که به اون جُرتان گفته میشه،که البته با این ماده کشک درست میشه. این آش با اون هم خیلی خوشمزه میشه.
جُرتان رو اینجوری درست میشه که دوغ رو توی مشک میریزن و میزنن تا کره بشه.کره رو جدا میکنن و دوغش رو توی کیسه میریزن و میگذارن آبش بره و ماده ای که میمونه میشه جُرتان.
جُرتان رو توی دست گرد درست میکنن و میچینن توی آفتاب تا خشک بشه و تبدیل بشه به کشک.این نوع کشک خیلی خوشمزه است.
ولی توی یه روش دیگه جرُتان رو میجوشونن تا سفت بشه و بعد شکل کشک درست میکنن و باز میچینن توی آفتاب. با این روش کشک سریعتر آماده میشه.ولی طعم و مزه اون با پای روش اول نمیرسه.این کشک ته مزه تلخ داره.
اسموتی یا اسموذی ( smoothie) یک میان وعده ی خوش مزه و بسیار مغذی است که از ترکیب میوه های مختلف با شیر یا ماست یا خامه و گاهی با شکلات یا کره بادام زمیینی به دست می آید.
.برای تهیه اون از یخ یا میوه یخ زده استفاده میشه .یک اسموتی خوب باید غلیظ و چسبنده باشد و غلظت اون شبیه میلک شیکه.
این اسموتی رو من نصفه شبی وقتی واسه سحری بیدار شده بودم درست کردم.البته گفته باشم که واسه سحری سنگینه و من خودم خیلی کم تونستم ازش بخورم ولی واسه صبحانه عالیه. میتونید موادش رو آماده کنید و وقتی صبح زود آماده میشد برید سرکار و حوصله خوردن صبحوبه رو ندارید یه صبحانه عالی باشه و تا وقتی سرکار یه چیزی بخورید ،ته دلتون رو بگیره.البته اگه از کارمندهایی نباشید که سر کار نیم ساعت واسه صبحانه وقت میگذارن و واسه خودشون املت درست میکنند.
تو خونه ما پیراشکی مخصوصا پیراشکی اسفناج خیلی طرفدار داره،هر وقت اسفناج بگیریم اولین گزینه پیراشکی اسفناجه.من حتی گاهی که حوصله خمیر بازی ندارم پیراشکی رو با نون لواش درست میکنم که اون هم خیلی خوشمزه میشه.
دیروز هم هوس پیراشکی اسفناج کرده بودم.خمیرش رو درست کردم،عکس یه چیزی شبیه به اینا رو تو اینترنت دیده بودم،تصمیم گرفتم اینبار پیراشکی رو به این شکل درست کنم.انصافا هم همه خوششون اومد.
بابام که خیلی خوشش اومده بود میگفت نونایی به این شکل درست کن توش چیزی نذار، تا تو هیئت به جای نون زنجبیلی بدیم به مامانم هم گفت تو هم آش درست کن خیلی عالی میشه.فک کن من باید هفتاد هشتاد تا از این نونا درست میکردم،منم واسه اینکه از زیر این کار در برم،گفتم زشته بابا چی میگن،نون زنجبیلی خیلی بهتره ولی با آش موافقم (آخه کارای اصلی آش رو مامانم میکنه).
ولی راستیتش خودم هم دوست دارم واسه هیئتمون از اینا درست کنم.
